de beste wensen!

24 december 2014 - Denison, Australië

Hallo allemaal,

Vanavond is het al kerstavond!
Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen! En een knallend nieuwjaar.
Dat iedereen een goed, gelukkig en gezond 2015 tegen moet mag gaan!

Het jaar 2014 is omgevlogen! Met tegenslagen maar ook veel mooie momenten,
en nieuwe vriendschappen! :).
Ik ben erg dankbaar met de mensen die mij geholpen en gesteunt hebben tijdens de tegenslagen!
Mijn reis downunder is een van de dromen die ik al langere tijd had, dat ik het nu mag ervaren vind ik geweldig. Ik ben trots dat ik de stap gewaagd heb om alleen te gaan, het heeft me nu al een nog sterker persoon gemaakt. Ik ben nu op de helft van mijn reis en heb al veel ervaren en veel mooie momenten mogen mee maken. Ook van aantal mensen mooie levenslessen meegekregen. Als je zo ver van huis bent en je op hele andere tijd leeft dan merk je pas echt goed wat een mis gevoel is en hoeveel je waardeert wat je thuis hebt. Geen paniek het is geen heimwee gemis. Ik geniet nog iedere dag van dit mooie land en de avonturen die ik mee maak.

Lieve mensen nogmaals fijne feestdagen! En dankjewel voor alle leuke, lieve reacties die ik altijd van jullie mag ontvangen!

Kus Manon

1. Christel:
    Mupke,
    ik ben trots op je (een Roger trouwens ook) en je weet je kunt altijd bij ons terecht. Geniet van de kerst en straks van oud en nieuw downunder. En bedankt voor de steun xxxxx
  2. ManonC:
    Hee Pinky,

Ik heb al je verhalen weer eens helemaal bij gelezen, wat een avonturen zeg!! Onvoorstelbaar dat je al weer op de helft van je reis zit, wel minder voor jou natuurlijk :(

In ieder geval, heel veel plezier tijdens de kerstdagen met Jill & Thijs. Toch fijn om die met vrienden door te kunnen brengen. Tot het volgende verhaal xxxx
  3. Marco Pinkers:
    Goedenavond Manon,

Hele mooie feestdagen gewenst daar Down under!
    echt super dat je zo alleen op avontuur bent gegaan, dat is een grote levensles die je nooit meer vergeet!
    Ook een goeie roetsj he, jij mag verdorie al 10 uur eerder van het vuurwerk genieten... ;-)!

Groetjes Joyce en Marco
  4. Albert Geenen:
    Heij Manon.
    Je hebt alle redenen om trots te zijn op jezelf. Je maakt een fantastische levenservaring mee die niemand je kan af pakken.
    Jouw Kerstavond is begonnen, mijn ochtend begint zo meteen.
    Een Fijne Kerstmis en een goed Nieuwjaar. CU in 2015.
    Erika en Ap
    Dukke kus en knuffels.i
  5. Aldo vos:
    Hoi Manon,

Bedankt voor alle goede wensen.

In 1973 liep ik een half jaar stage in Londen bij Selfridges,
    voor het eerst weg bij moeders pappot.
    Hierna voldoe ik mij volwassen .....
    Jouw rugzak groeit nu ook door de ervaringen die je opdoet.

Nog een prima tijd gewenst bij de Aussies en fijne feestdagen
    Aldo
  6. Marga van Wijk:
    Lieve Manon.
    Voor jou ook fijne feestdagen in een zonnig Australië. (Wij zitten in de regen).Geniet lekker en met volle teugen van dit avontuur. Niemand neemt je deze ervaring meer af. Ik vind het knap dat je het hebt aangedurfd. Blijf vooral gezond en happy en we zien je graag weer terug in 2015. Een dikke kus en knuffel. Marga.
  7. Jose Erdkamp:
    Hallo Manon,
    Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.
    Ik vind het heel knap dat je deze reis in je eentje doet, het is een grote levensles die niemand je meer afneemt.
    Het is bijzonder om iedere keer je reisverslag te lezen en zo een beetje mee te genieten.
    Nog een fijne tijd down under en tot volgend jaar.
    Groetjes Jose
  8. Desiree:
    24 december 2014
    Hele fijne kerstdagen we zijn trots op je dikke knuffel van
    bernd dees stan mirte en jesse xxx
  9. Maud:
    25 december 2014
    Lieverd,

Ook voor jou een super kerst gewenst daar aan de andere kant van de wereld. Ik ben onwijs trots op je dat je dit avontuur aandurft en het gewoon doet! Geniet met volle teugen en ondanks dat ik weet dat je het onwijs naar je zin hebt daar ben ik ook wel weer heel blij als je terug bent in Limburg.

xxxx en knuffel
  10. Mieke en wim:
    25 december 2014
    Lieve Manon,

Een heel gezegend Kerstfeest en alvast een heel gelukkig 2015!!! We vinden jouw reisverslagen schitterend en fijn dat je het zo naar je zin hebt. We kijken iedere keer uit naar je volgende verslag. Op naar de 2e helft van je reis.

Veel liefs Mieke en Wim